Lokaleudlejning

Lad Svenstrup Gods danne rammen om Jeres næste arrangement !

Vi har lokaler og faciliter til den næste runde fødselsdag, konfirmation, søndagsbrunchen, et møde med indlagt skovtur, et idrætsstævne, en koncert, et yogakursus på græsplænen. Alt med udgangspunkt i moderne faciliteter i rustikke rammer – lige midt i naturen !

Vores lokaler er udstyret med flot hvidt porcelæn, 4 størrelser glas & champagneglas, bestik, kaffekander, vandkander, fyrfadsstager, serveringsfade, skåle, m.m. Både “Herskabsstalden/Vognporten” og “Fyrrummet” har egne køkkener. “Herskabsstalden og Vognporten” er vores unikke ombyggede stalde der indeholder dels Herskabsstalden med de gamle ridebokse og dels Vognporten som er selve spiselokalet. “Fyrrummet” er et separat lille rustikt lokale med cafemøbler. Drivhuset er et meget stort flot ombygget industridrivhus, som udelukkende kan indrettes med mobilt køkken.

Vi udlejer vores lokaler fra fredag kl. 12:00 – søndag kl. 24:00. Vi tilbyder også dagspriser til møder, konferencer og events. Kontakt os gerne for et godt tilbud !
Husk, at vi ikke modtager besøgende uden forudgående aftale for fremvisning.

Kontakt os på booking@svenstrup.dk

 

Kapacitet:

Herskabsstalden/Vognporten: max 80 personer

Drivhuset: max 500 personer

Fyrrummet: max 20 personer

 

Priser for lokaleleje i 2023:

Herskabsstalden & Vognporten kr. 9.000,- pr. weekend eller hverdags eventdag (kr. 5.000,- pr. weekend i Januar og Februar).

Fyrrummet kr. 2.500,- pr. weekend eller hverdags eventdag
Drivhuset kr. 6.000,- pr. weekend eller hverdags eventdag. Dog kun tilkøbt ved leje af Herskabsstalden.

For alle lokaler gælder, at musik skal skrues ned fra kl. 00.00 og slutte helt kl. 01.00. Priserne er inklusiv moms men eksklusiv slutrengøring. Slutrengøring kan tilkøbes.

 
Se vores smiley status fra Fødevarestyrelsen her: Fødevarestyrelsens Smiley for Svenstrup Gods